Christelijk Zuidlaarder Mannenkoor
copyright 2018-2019 CZM

Boekingen

Enthousiast geworden? U kunt het Christelijk Zuidlaarder Mannenkoor boeken voor bijvoorbeeld een koffieconcert, of medewerking aan een kerkdienst. Neem daarvoor contact op met ons bestuurslid PR Frits de Vries. Via e-mail: fritsdevries1@hotmail.com Of telefonisch: 0528-264 790 of 06-488 09 094 De kosten voor een optreden worden in onderling overleg vastgesteld. Het koor kan zonder bezwaar nieuwe stukken instuderen die passen bij het thema van de dienst. Voorwaarde is wel dat het thema vroegtijdig bekend is. In dat geval kan in overleg het muzikale gedeelte van de liturgie samengesteld worden.
In verband met de A.L.V. is er op 26 maart 2019 geen open repetitie. Belangstellenden zijn van harte welkom op 2 april. Meer informatie…
Christelijk Zuidlaarder Mannenkoor
copyright 2018-2019 CZM