Christelijk Zuidlaarder Mannenkoor
copyright 2018-2019 CZM

Repetities

Houd je van zingen, kom dan gerust eens langs op dinsdagavond in “de Meent”, het verenigingsgebouw van de Laarkerk in Zuidlaren. Wij beginnen met zingen om 19.45, daarom raden we aan rond 19.30 binnen te stappen. We hebben halverwege de avond een pauze met koffie en thee (introducés eerste keer gratis, normaal € 1,00 per kopje) en om 21.45 uur zijn we klaar. Sommigen gaan direct naar huis, anderen blijven nog even nazitten met een drankje. Gezelligheid en saamhorigheid zijn bij ons erg belangrijk. Daarnaast werkt onze dirigent met ons aan een kwalitatief hoogwaardig koor. Dit betekent niet dat we alleen op zoek zijn naar professionele zangers, je kan op elk niveau bij ons koor instromen en rekenen op een plezierige begeleiding door onze dirigent Frits Vugteveen en organist Dirk Swama!
Vakantie van 28-05 tot 27-08 Het koor begint weer op 27 augustus! Het bestuur wenst u een goede zomer en is uiteraard bereikbaar voor dringende zaken.
Christelijk Zuidlaarder Mannenkoor
copyright 2018-2019 CZM